کارمند / کارگر

بیمه بیکاری چیست؟ تحت چه شرایطی به فرد تعلق می گیرد؟

راهنمای مقاله

  • بیمه بیکاری برای حمایت از کارگران و بیمه شدگانی است که به ‌صورت موقت و غیرارادی، کار و فعالیت شغلی خود را از دست می دهند، و دولت ها برای حمایت از این اقشار، اقدام به پرداخت مبلغی تحت عنوان حقوق ایام بیکاری، متناسب با میزان سابقه کاری آن ها می نمایند.

    متاسفانه در جوامع امروزی با عنایت  به مشکلات شدید اقتصادی، امکان از دست دادن اجباری شغل بیشتر از گذشته شده است و در این شرایط بسیاری از افراد توانایی تامین زندگی و معاش خود را نخواهند داشت، مخصوصا در این ایام که بیماری کرونا موجب تعطیلی اغلب کسب ‌و کارها و بیکاری خیل عظیمی از افراد جامعه شده است.

    طبق قانون کار بیکار به چه شخصی اطلاق می‌شود؟

    شخص بیمه‌شده‌ای که بدون اراده و میل خود از کار بیکار گردیده، ولی آمادگی لازم برای شروع فعالیت یا کار جدید را داشته باشد، را بیکار می‌نامند. لذا شمول عنوان بیکاری از طریق ترک کار یا استعفا کارگر، به بیمه شده تعلق نخواهد گرفت. حال این پرسش پیش می آید که چگونه بیمه بیکاری دریافت کنیم؟

    اگر بیمه‌ شده تامین اجتماعی، «بیکار موقت» محسوب شود یا به دلایلی مثل زلزله، سیل و آتش‌ سوزی بیکار گردد، قادر خواهد بود از مزایای بیمه بیکاری استفاده نماید. لازم به توضیح است که کارگران فصلی نیز که در پایان فصل کار، از کار بیکار می شوند نیز مشمول دریافت بیمه بیکاری قرار خواهند گرفت.

    آیا مهلت یا زمان خاصی برای اعلام بیکاری به اداره کار، تعیین گردیده است؟

    کارگر بیمه‌ شده باید حداکثر ظرف ۳۰ روز از زمان بیکاری خود، به اداره کار و امور اجتماعی مراجعه و آمادگی‌ خود را برای اشتغال به کار مشابه اعلام نماید. تشخیص غیرارادی یا ارادی بودن بیکاری کارگر، بر عهده کار گروهی متشکل از نمایندگان اداره کار و رفاه اجتماعی، تعاون و سازمان تامین‌ اجتماعی می باشد.

    شعب سازمان تامین‌ اجتماعی بعد از اخذ تاییدیه ادارات نامبرده، در مورد برقراری و پرداخت مستمری بیکاری برای بیمه‌شدگان اقدام خواهند نمود. شایان ذکر است که مبلغ بیمه بیکاری از اولین روز شروع بیکاری محاسبه و به کارگر پرداخت خواهد شد.

    قانونگذار چه شرایطی را برای تعلق بیمه بیکاری، به افراد بیکار در نظر گرفته است؟

    کارگران بیمه‌ شده در صورتی می‌توانند ماهانه مستمری بیمه بیکاری دریافت نمایند که دارای شرایط ذیل باشند:

    • کارگران باید حتما به‌ صورت غیر ارادی بیکار شده باشند.
    • کارگران بیکار شده نباید بازنشسته یا مستمری بگیر باشند
    • کارگران بیمه شده پیش از بیکار شدن، حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشند.
    • کارگران بیمه شده حداقل یک‌سال سابقه بیمه در آخرین کارگاه قبل از بیکار شدن را داشته باشند.
    • کارگران بینه شده تبعه سایر کشورهای دیگر نباشند.
    • کارگران بیمه شده نباید مستمری‌بگیر، بازنشسته یا ازکارافتاده کلی باشند.
    • کارگران بیمه شده، یک سال قرارداد کار با پرداخت حق بیمه را داشته باشند.
    • کارگران بیمه شده که به دلیل وقایعی مثل زلزله، سیل، آتش‌سوزی بیکار شده اند، نیازی به داشتن حداقل سابقه بیمه ندارند.

    نکات تکمیلی تر:

    1. بیمه شدگانی که در زمره صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه شدگان اختیاری و خویش فرما قرار می‌گیرند مشمول بیمه بیکاری نیستند.
    2. کارگران فصلی چنان چه در اثنای فصل کار از کار اخراج شده و بیکاری آن ها توسط کار گروه فوق، غیرارادی تشخیص داده شود می توانند بیمه بیکاری دریافت نمایند.
    3. کارگران شاغل در فعالیت هایی که ماهیت آن جنبه دائمی داشته و مطابق با قرارداد کار در مدت معینی مشغول کار بوده‌اند. با تشخیص کارگروه فوق درصورتی‌که در پایان قرارداد بیکار گردند و در آخرین کارگاه حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه هم داشته باشند، مورد حمایت قرارگرفته و امکان دریافت مقرری بیمه بیکاری را دارند.
    4. درصورتی که بیمه‌شده‌ای حداکثر ظرف مدت 2 ماه پس از پایان دوران سربازی به محل کار خود مراجعه ولی کارفرما از استخدام مجدد او خودداری نماید، با احراز سایر شرایط قادر خواهد بود از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید.

    بیمه بیکاری

    قانونگذار چه مشاغلی را مشمول دریافت بیمه بیکاری در ایام کرونا در نظر گرفته است؟

    متاسفانه آغاز بیماری کرونا باعث تعطیلی بسیاری از کسب‌ و کارها و بیکاری و تعدیل بسیاری از کارگران آن ها شده‌است. به همین دلیل در این دوران سخت، شرایط بهره مندی از بیمه بیکاری نیز کمی سهل‌تر از گذشته گردیده و فعالیت‌های شغلی بیشتری را در بر گرفته است.

    کارگروه فوق با بررسی های انجام شده، مشاغل زیر را تحت شمول دریافت مقرری بیمه بیکاری ناشی از شیوع بیماری کرونا قرار داده است:

    • کارگران مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده همچون بوفه‌ها، رستوران‌ها، تالارهای پذیرایی، طباخی‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، قهوه‌خانه‌ها و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت.
    • کارگران مراکز پخش خشکبار، آجیل، بستنی و آبمیوه‌ و قنادی ها
    • کارگران مراکز مربوط به خدمات گردشگری و مسافرتی همچون هتل‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمان‌پذیرها و …
    • کارکنان شرکت های حمل‌ونقل عمومی درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده ای و…
    • کارگران مراکز تولید و توزیع کیف و کفش و پوشاک
    • کارگران و بیمه شدگان مراکز و مجتمع‌های تفریحی و ورزشی
    • کارگران مراکز و مجتمع‌های آموزشی و فرهنگی
    • کارگران و بیمه شدگان مراکز توزیع، تولید و فروش صنایع دستی

    البته پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و بعضا پیچیده دعاوی مربوط به برقراری مستمری بیمه بیکاری، لطفا قبل از هرگونه طرح دعوا یا دفاع از ادعاهای انتصابی، اطلاعات کامل و مورد نیاز را در این خصوص کسب نمایید.

    چه مراحل و مدارکی برای  تشکیل پرونده بیمه بیکاری باید از سوی کارگر یا سازمان مربوطه طی یا ارائه شود؟

    برای تشکیل پرونده دریافت مستمری بیمه بیکاری، چنان چه متقاضی بیمه بیکاری با همراه داشتن مدارک لازم برای دریافت این مقرری و همچنین داشتن شرایط بیمه بیکاری،‌ ظرف مدت زمان 30 روز از تاریخ بیکاری به واحد تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کرده و آمادگی خود را برای اشتغال به کار اعلام نماید، پرونده دریافت مستمری او به جریان خواهد افتاد.

    چنانچه متقاضی دریافت بیمه بیکاری در این مدت زمان ذکر شده به اداره کار مراجعه نکند و تشکیل پرونده ننماید، می توانند پس از ٣٠ روز، با ارائه عذر موجه عدم حضور، و تایید هیات حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تا ٣ ماه دیگر نیز امکان انجام پروسه تکمیل مدارک امکان پذیر خواهد بود.

    برای دریافت مستمری بیمه بیکاری در شرایط کرونا و غیر از آن، متقاضی بیمه باید مدارک زیر را به‌ صورت حضوری به اداره کار و تعاون ارائه دهد:

    • اصل و کپی یک سال آخرین قرارداد کار یا رای صادر شده
    • عکس 3 در 4 جدید (۴ قطعه)
    • اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی یا فنی
    • اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
    • اصل و کپی کارت ملی
    • اصل و کپی گواهی پایانکار از شرکت
    • اصل و کپی کارت پایان خدمت (فقط برای آقایان)
    • کپی صفحه اول دفترچه بیمه
    • معرفی‌نامه از کارفرما

    درخصوص گزینه آخر نیز این توضیح ضروری می نماید که برای دریافت بیمه بیکاری، کارفرما موظف است در نامه‌ای به اداره کار مرکزی استان خود، علت بیکار شدن ناخواسته کارگر را با درج زمان، به‌صورت مکتوب اعلام نماید.

    لازم است تاریخ درج شده در این نامه یک روز پس از پایان قرارداد و آخرین روز ذکر شده در لیست بیمه ارسال شده برای کارگر باشد.

    مثلا در صورتی که شخص تا 31/10/1400 با کارفرما قرارداد داشته، باید در نامه قید شود از تاریخ 1/11/1400 کارگاه مذکور دیگر نیازی به حضور فرد مذکور ندارد.

    ثبت‌نام غیرحضوری بیمه بیکاری در ایام شیوع کرونا چگونه انجام می گردد؟

    مراجعه حضوری به اداره کار، مخصوصا در زمان بیماری کرونا الزامی نیست و تمامی بیمه شدگان بیکار می‌توانند با ورود به آدرس اینترنتی سازمان مربوطه ثبت‌ نام خود را بعمل آورند. البته مراحل نهایی پیگیری و جاری شدن مستمری بیمه بیکاری نیازمند مراجعه حضوری کارگر است.

    پس از تکمیل فرم های مخصوصی که در سامانه اداره کار قرار داده شده و ثبت درخواست، کد رهگیری به شما نمایش داده خواهد شد و برای شماره تلفن همراهی که وارد کرده‌اید پیامک خواهد شد.

    این شماره را نیز نزد خود نگاه دارید و منتظر اطلاع‌رسانی‌های بعدی از طریق پیامک باشید تا همان گونه که ذکر شد به اداره کار مراجعه نمایید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت مشاوره حقوقی در مورد مستمری بیمه بیکاری، می توانید با کارشناسان و مشاورین ما در وکیل کار 24 ارتباط برقرار نمایید و از راهنمایی آن ها بهره مند شوید.

    بیکاری

    چه مدت مستمری بیمه بیکاری به متقاضیان و پذیرفته شدگان پرداخت خواهد شد؟

    مدت زمان پرداخت این مستمری، به سابقه پرداخت حق بیمه بستگی دارد. اما در مجموع مدت پرداخت آن برای مجردین از ۳۶ ماه و برای متاهلین از ۵۰ ماه بیشتر نیست. البته لازم به ذکر است که هیچ محدودیتی در تعداد دفعات استفاده از بیمه بیکاری برای کارگران و بیمه شدگان وجود ندارد.

    سابقه پرداخت حق بیمه

    1. مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری از 6 تا 24 ماه کامل برای متاهلین و یا متکلفین 12 ماه افراد و برای مجرد 6 ماه
    2. مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری از 25 تا 120 ماه کامل برای متاهلین و یا متکلفین 18 ماه افراد و برای مجرد 12 ماه
    3. مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری از 121 تا 180 ماه کامل برای متاهلین و یا متکلفین 26 ماه افراد و برای مجرد 18 ماه
    4. مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری از 181 تا 240 ماه کامل برای متاهلین و یا متکلفین 36 ماه افراد و برای مجرد 26 ماه
    5. مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری از 241 ماه کامل به بالا برای متاهلین و یا متکلفین 50 ماه افراد و برای مجرد 36 ماه

    استثناء: اشخاص مسن مشمول قانون بیکاری که در هنگام بیکار شدن ۵۵ سال یا بیشتر سن و سابقه واریز ۱۰ سال حق بیمه دارند، قادر خواهند بود تا زمان رسیدن به سن بازنشستگی از بیمه بیکاری استفاده نمایند.

    مبلغ متعلقه بابت مستمری بیمه بیکاری چگونه محاسبه می گردد و در چه روزهایی از ماه واریز می گردد؟

    مقدار پرداخت مقرری بیمه بیکاری ۵۵ درصد متوسط حقوق و دستمزد بیمه‌ شده است که مطابق با تعداد افراد تحت تکفل او، تا ۴ نفر و هر نفر ١٠ درصد نیز قابل افزایش می باشد، البته مشروط بر آن‌که این مبلغ از حداقل دستمزد همان سال که توسط شورای عالی کار مشخص می گردد کمتر و از ٨٠ درصد حقوق بیمه‌شده بیشتر نباشد.

    ضمنا اشخاصی که از مستمری ازکارافتادگی جزئی استفاده می نمایند، می توانند همزمان از مقرری بیمه بیکاری نیز بهره‌مند گردند.

    واریز مقرری بیمه بیکاری معمولا بین ۱۰ام الی ۱۵ام هر ماه به حساب اعلام شده از سوی بیمه شده به سازمان کار و امور اجتماعی واریز خواهد شد. اگر در این مدت واریزی از سوی سازمان صورت نگرفت ، بیمه شده باید به شعب تامین اجتماعی مراجعه کرده و علت را جویا گردد.

    آیا به بیمه شده بیکار که مقرری بیکاری دریافت می کند، عیدی نیز تعلق خواهد گرفت؟

    در این خصوص باید بیان کرد، که بیمه بیکاری یکی از حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی محسوب می گردد و صندوق تامين اجتماعی موظف می باشد با دريافت حق بيمه مقرر که ماهانه از سوی کارگران و کارفرمایان پرداخت می شود، به کارگران بيمه‌شده ای که طبق مقررات اين قانون به‌طور موقت بيکار می‌گردند، مقرری بيمه بيکاری پرداخت نمایند.

    در حالی که پرداخت عیدی از تکالیف کارفرما و به دلیل وجود رابطه اشتغال و مزدبگیری از سوی او پرداخت می‌شود. لذا در ایام دریافت مقرره بیکاری، به شخص واجد شرایط عیدی تعلق نخواهد گرفت.

    در چه شرایطی مقرره بیمه بیکاری از سوی سازمان تامین اجتماعی قطع خواهد شد؟

    در صورت وقوع موارد ذیل، مقرره پرداختی بیمه بیکاری به کارگر قطع شده و کارگر باید پس از قطع این مقرره نسبت به پرداخت حق بیمه خود از طریق کارفرمای جدید یا به صورت خویش فرما و غیره اقدام نماید.

    • کارگر بیمه‌ شده دوباره به کار جدید اشتغال یابد.
    • کارگر بیمه‌ شده از قبول شغل مشابه پیشنهادشده از سوی سازمان تامین اجتماعی خودداری نماید.
    • کارگر بیمه‌ شده مستمری بازنشستگی دریافت نماید یا دچار ازکارافتادگی کلی گردد.
    • مدت زمانی که بیمه بیکاری به شخص تعلق می‌گیرد، خاتمه یابد.
    • کارگر بیمه‌ شده فوت نماید.
    • کارگر بیمه‌ شده بدون علت موجه از شرکت در دوره‌های کارآموزی و سوادآموزی امتناع نماید.

    با عنایت به مسایل مطرح شده، وکیل کار 24 برای مخاطبان خود جهت  طرح هرگونه دعوا در کلیه مسایل مربوط به روابط کارگران و کارفرمایان یا دفاع از ادعاهای مطرح شده، بستری را مهیا کرده تا به راحتی بتوانند وکیل یا مشاوران حقوقی خود را در موضوعات مختلف انتخاب نمایید.

    کارمند

    چند نکته مهم درباره مقرری بیمه بیکاری

    1. در صورتی که بیمه‌شده‌ای مطابق با مقررات قانون کار و رای صادره از مراجع حل اختلاف به علت کوتاهی در انجام وظایف محوله‌ یا نادیده گرفتن آیین‌نامه‌های انضباطی محل کار، توسط کارفرما اخراج گردد، بیمه بیکاری به او تعلق نخواهد گرفت.
    2. در صورتی که بیمه‌شده با دریافت حقوق روزهای بلاتکلیفی خود، به کار بازگردد، باید کلیه مبالغ دریافت‌شده تحت ‌عنوان مقرری بیمه بیکاری را به سازمان تامین اجتماعی عودت دهد.
    3. اگر پس از پرداخت بیمه بیکاری به کارگر بیمه‌شده‌، معلوم شود آن شخص به‌صورت ارادی از کار ترخیص گردیده، فرد مذکور مکلف است کلیه حقوق دریافت‌شده را تحت عنوان مقرری بیمه بیکاری به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نماید.
    4. اگر بیمه‌ شده بیکار، باردیگر به کار مشغول شود و به هر دلیل اشتغال مجددش را به سازمان تامین اجتماعی اطلاع ندهد و مقرری ماهیانه بیمه بیکاری را دریافت نماید، باید دستمزدی که بابت بیمه بیکاری از زمان بازگشت به کار دریافت کرده را به این سازمان عودت دهد.
    5. مقرری دریافت‌شده تحت عنوان بیمه بیکاری مانند سایر مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی از مالیات معاف است.
    6. وابستگان تحت پوشش بیمه بیکاری درمانی عبارتند از: همسر، فرزندان اوناث به شرط عدم ازدواج و نداشتن شغل، فرزندان ذکور زیر ۱۸ سال، پسران بالای ۱۸ سالی که مشغول تحصیل هستند یا بنا بر تشخیص پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی ازکارافتاده کلی محسوب می گردند، پدر و مادر در شرایطی که سن پدر بالای ۶۰ سال بوده، از کار افتاده کلی باشد و خرج زندگی او از طریق بیمه‌شده تامین شود به‌علاوه خواهر و برادر تحت تکفل با شرایط فرزندان موئث و مذکر.
    7.  کارگران فعال در پروژه‌هایی مانند فعالیت‌های عمرانی که ماهیت غیردائمی دارند و پس از پایان موضوع قرارداد یا اتمام قسمتی از کار بخشی از کارگران در آنها مازاد اعلام می‌شوند، مشمول بیمه بیکاری نخواهند بود.
    8. همسر شخصی که مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کند، می‌تواند مهریه خود را از محل این مستمری طلب کند.

    با توجه به توضیحات ارائه شده ، چنانچه هنوز با سوالات و مشکلاتی در این زمینه رو به رو هستید، می توانید با مشاورین ما در وکیل کار 24 که به صورت تمام وقت آماده  پاسخگویی به شما عزیزان می باشند تماس برقرار نموده و پاسخ سوالات خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

    چه مدارکی برای طرح  دعوای مطالبه بیمه بیکاری در مراجع قانونی مورد نیاز است؟

    همانگونه که در ابتدای مطالب ذکر شد کلیه اسناد و مدارکی که دلالت بر وجود رابطه کارگری در کارگاه و سوابق واریز حق بیمه دارد، از جمله گزارش اداره بیمه تامین اجتماعی، سند قرارداد و یا هر دلیل و مدرکی که دلالت بر وجود این رابطه و پرداخت حق بیمه داشته باشد باید به پیوست، ضمیمه پرونده گردد.

    همانگونه که قبلا نیز ذکر شد، در طرح دعوا یا هر ادعایی، شما باید تمامی مدارک و مستنداتی را که دلالت برحقانیتتان دارد، در صورت نیاز به دادگاه ارائه کنید و آن ها را به همراه لایحه دفاعیه حتما ضمیمه پرونده‌ نمایید.

    توجه داشته باشید که بر اساس قانون، برای اثبات هر دعوایی از سند، اقرار، شهادت، قسامه و سوگند می توان استفاده کرد هر چند علم و آگاهی کارکنان رسیدگی کننده در مراجع کار نیز در بسیاری از پرونده ها بی تاثیر نیست. البته انجام یک مشاوره خوب و متناسب با مسیر دعوای پیش بینی شده، می تواند استفاده از ادله و راهکار منطقی تری را برای شما مشخص نماید.

    طرح و پیگیری دعوا یا دفاع از آن  در مسائل مربوط به بیمه بیکاری چقدر زمان می‌برد؟

    در صورت اثبات ادعاهای انتصابی در جریان پرونده های اداره کار، می توان عنوان کرد که طرح دعوا در مسایل مربوط به روابط کارگر و کارفرما نیز کمی زمان بر است و با عنایت به مراحل مختلف رسیدگی به این دعاوی از جمله مرحله هیات تشخیص، هیات حل اختلاف و مرحله تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری، می توان گفت که تخمین زمان شروع و خاتمه طرح شکایت به هیچ وجه قابل پیش بینی دقیق نیست و رسیدگی به دلایل کارگران وکارفرمایان، احتمال زمان بر شدن آن را افزایش می دهد.

    بنابراین نمی‌توان زمان مشخصی را بیان کرد. ولی مطمئنا کارشناسان و وکلای شاغل در این حوزه قوانین اداره کار، با تجربه ای که در پیگیری و انجام پرونده های مختلف در این مقوله کسب نموده اند، می توانند بهترین و سریع ترین مسیر را برای شما انتخاب نمایند.

    برای جلوگیری از رد درخواست خود در مراجع قضایی اداره کار، می توانید قبل از طرح آن، حتما با مشورت گرفتن از یک وکیل مجرب در حوزه فعالیت فوق، مسیر موفقیت پرونده خود را بررسی نمایید.

    بیکاری

    آیا طرح دعوا در موضوعات مربوط به مطالبه بیمه بیکاری نیاز به استفاده از خدمات وکیل دارد؟

    به کرات اشاره کرده ایم هر موضوع حقوقی یا کیفری و همچنین مسایل مربوط به تعلق بیمه بیکاری، حتی اگر از دیدگاه برخی افراد موضوعات پیش پا افتاده ای باشد، پیچیدگی های خاص خود را از منظر یک حقوقدان داراست، که موضوع طرح دعوا در خصوص تعلق بیمه بیکاری نیز از آن مستثنی نیست.

    طرح دعوا در مسایل مربوط به روابط کارگران و کارفرمایان دارای قوانین و مقررات خاصی است که اشخاص عادی اطلاعات بسیار اندکی در مورد آن‌ها دارند.

    از مهم‌ترین مزایای استفاده از وکیل کار 24 : صرفه جویی در وقت و هزینه، رسیدن به نتیجه دلخواه و مطلوب در کمترین زمان ممکن، رهایی از رفت و آمدهای متوالی، وقت گیر، چالش برانگیز و استرس زا به دادگاه، تامین و حفظ حق و حقوق موکل در پروسه رسیدگی به دعاوی مربوط به قانون کار خواهد بود.

    اگر می خواهید طرح دعوا یا دفاع شما در خصوص موارد یاد شده به نتیجه مطلوبی برسد و حقوق از دست رفته تان را به دست آورید، به شما توصیه می کنیم که با یک وکیل مجرب در این حوزه حتما مشورت کنید.

    اغلب بعضی از مسائل پیش می آید که شاید از نظر شما عادی جلوه کند ولی برعکس، بسیار مهم هستند و می توانند در روند پرونده تاثیر گذار باشند. وکیل با تجربه و صادق می تواند شما را در خصوص موارد یاد شده، آگاه نماید.

    همچنین وکلای دادگستری قادرند در مورد کم و کیف و نحوه تنظیم شکایت یا لایحه دفاعیه، شما را راهنمایی کنند و می تواند بررسی نمایند که آیا ادله و مدارک کافی برای دفاع از شکایت، از سوی شما ارائه شده است یا خیر؟ علاوه بر آن وکلای مجرب و متخصص قادرند نتیجه احتمالی دعوا شما را  تا حدودی پیش بینی نمایند و در روند رسیدگی و تسریع آن، نقش موثر و مثبتی ایفا کنند.

    پس اگر شما هم قصد دریافت حقوق قانونی خود را دارید و می خواهید با یک وکیل درجه یک مشاوره داشته باشید، می توانید از طریق راه ارتباطی ما در وکیل کار 24 با مشاورین و وکلای متخصص در این زمینه ارتباط برقرار نمایید.

    نحوه تنظیم دادخواست و پشتیبانی به چه صورت خواهد بود؟

    مطمئنا مطرح کردن هر دادخواستی در زمینه روابط کارگران و کارفرمایان، به فراخور خود مستلزم پرداخت هزینه هایی خواهد بود. در پرونده ها مختلف دیده شده که خواهان پرونده بعد از پرداخت تمام هزینه ها، به دلیل نقص در مدارک یا عدم توجه به محتویات پرونده برای ارائه استدلال های قوی چه در مقام دفاع و چه در مقام مطالبه حق، دادخواستش با قرار رد مواجه و علاوه بر هدر رفت هزینه، زمان زیادی را نیز صرف فعالیتی بیهوده نموده است.

    قانون بیمه بیکاری امکان خوبی است که در دوران بیکاری هر شخص قادر باشد لااقل گوشه‌ای از هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش را تامین نماید.

    از جمله مزایای بیمه بیکاری باید به این نکته اشاره کرد که تمام مدتی که مستمری مذکور به حساب یک فرد واریز می‌شود، برای او به‌‌ عنوان سابقه خدمت منظور شده و این مهم به این معنا است که ایام استفاده از مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق بیمه کارگران به لحاظ بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت به حساب خواهد آمد.

    همچنین در صورت نیاز به جذب نیرو در سایر کارگاه های زیر مجموعه تامین اجتماعی، آن فرد در اولویت معرفی به واحدهای پذیرنده نیروی کار و اشتغال به کار جدید قرارخواهد گرفت، که البته این مورد با وضعیت بسیار نامطلوب اوضاع اقتصادی و کار در کشورمان کمی رویایی به نظر می رسد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا
    مشاوره تضمینی با وکیل ۸۷۱۳۲۴۴۴ - ۰۲۱